Az Annomentál Kft.-t története 2014-ben indult. Elhivatott és lelkes szakemberekből álló csapatunk akkor kezdte meg első közös munkáját. Az elmúlt években számos sikeres mentálhigiénés projektet és képzést valósítottunk meg közösen. 2017-ben létrehoztuk az Annomentál Kft.-t, melynek keretében   nagyobb szabású szakmai célkitűzéseket tudunk elérni.

Hiszünk abban, hogy a tanulás és fejlődés tartalommal tölti meg az életet. Projektjeink fő fókuszában a fejlődés, fejlesztés, oktatás, képzés és  személyiségfejlesztés áll.

Hiszünk abban, hogy a fejlődésre igény van, és egyéni szükségletek mentén tud leginkább megvalósulni. A mi programjaink főként kiscsoportos és egyéni formában valósulnak meg, figyelve a résztvevők egyéni elvárásaira.

Az élet számost területén lehet és szükséges előre lépni, a mi projektjeink, kurzusaink, tréningjeink ezért mindenki számára izgalmas, különleges és tudásalapú, színvonalas képzéseket és kompetencia fejlesztéseket  kínálnak magyar és angol nyelven.

Azért egyedülálló minden kurzusunk, csoportunk, mert olyan oktató szakemberek vesznek részt benne, akiknek kiemelkedő tudásuk és tapasztalatuk van az adott területen. Projektjeink lehetőséget nyújtanak a résztvevőknek arra, hogy sehol máshol el nem érhető, hasznos és gyakorlatias tudásra tegyenek szert. Engedélyezett (akkreditált) képzéskínálatunk folyamatosan bővül, mert egyre több speciális tudású szakember bízik bennünk annyira, hogy rajtunk keresztül szervezi meg kurzusát, képzését.

Hiszünk a partnerségben, ezért nyitottak vagyunk tudásunk átadására és infranstrukturális háttér nyújtására hasonló értékrenddel és küldetéssel bíró magánszemélyek, alapítványok és cégek számára.

Szakembereink között pedagógusok, szakpszichológusok, kriminológusok, szociológusok, és terapeuták vannak, akik közös jellemzői, hogy tudásuk az adott szakterületen egyedülálló. Nekik köszönhetően csapatunk komoly mentálihigiénés projektek megvalósítására képes. Programjaink az alábbi fő területeket ölelik fel:

  • a gyereknevelés, család és magánélet területe, ezzel kapcsolatos kurzusok, mentálhigiénés és személyiségfejlesztő kurzusok, a családi élet kérdéseit érintő, támogató csoportok
  • a munka világa, dolgozói mentálhigiéné, munkahelyi stressztűrés menedzsment és wellbeing
  • képzések a gyermekvédelem területén
  • deviancia- ambulancia
  • pedagógus továbbképzések
  • személyiségfejlesztő kurzusok
  • egyetemistáknak egyedülálló érzékenyítő, önismereti és személyiségfejlesztő  kurzusok
  • iskolák, alapítványok számára: bűnmegelőzés, drogprevenció, áldozattá válás prevenció, pályatanácsadás
  • társadalmi felelőséggvállalásra nyitott cégeknek egyéni igények mentén megvalósuló oktatás, képzés, protokoll kidolgozása
  • szakértés

Jellemez minket a fiatalos lendület, nyitottság, elhivatottság, tettrekészség, frissesség és újszerűség, mellyel forradalmasítjuk a hagyományos felnőttképzést, megőrizve annak klasszikus értékeit.