Ajándékozz tudást

Ajándékozz tudást szeretteidnek, barátaidnak, magadnak!

Mert a legjobb ajándékok nem becsomagolhatók!

Szeretteidet vagy akár saját magadat is meglepheted az online képzéseink valamelyikével! A szakma legjobb gyakorlati szakemberitől tanulhatsz 2022-ben is a családias légkörű, személyreszabott kiscsoportos regisztrált képzéseinken.

Kínálatunk

No event found!

Gyakran feltett kérdések

Hogyan tudom “ajándékozni a tudást”?

Egy emailt kell írni az info@annomental.hu emailre, hogy ki venne részt a képzésen, vagy kinek szeretnéd ajándékozni és emailben kapni fogsz egy névreszóló ajándékkártyát.

Milyen formában szervezik meg a képzést?

Online platformon tartjuk a képzéseinket. A képzés előtti héten emailben küldjük ki a résztvevőknek a pontos linket, amin keresztül csatlakozni tudnak a képzéshez. A képzés felülete egy olyan platformon valósul meg, amelyhez nem szükséges applikációt, programot letölteni.

Az oktatás előadásait lehet rögzíteni?

Nem. Valós időben tartanak az oktatók előadást, de tilos azok rögzítése.

Mennyire interaktív az online oktatás?

Interkatív olyan szempontból, hogy szabadon lehet akármikor kérdezni az oktatóktól és az előadások témáit igyekszünk a hallgatók egyéni igényeire szabni a megadott témakörön belül maradva.

Mi történik, ha megszakad az internetkapcsolatom?

Az internetkapcsolat biztosítása a hallgatóra van bízva. A megfelelő sávszélességről mindenki maga kell gondoskodjon.

Milyen áron érhetőek el a képzések?

23.622 Ft + 27% ÁFA (br. 30.000 Ft)/fő.

Hogyan lehet fizetni?

Az adategyeztetés során a kollégák elkérik a számlázási adatokat és kiállítják a számlát, amit PayPalon keresztül vagy pedig a banki átutalással lehet befizetni.

Mi történik, ha mégsem tudok megjelenni a képzésen?

Amennyiben bármilyen ok miatt egy hallgató nem tud részt venni az oktatáson, ezt emailben -legalább 2 héttel az oktatás előtt- jelezni tudja az info@annomental.hu email címen és a következő témában tartandó oktatáson biztosítjuk számára az oktatást.

Mit lehet tudni az oktatókról?

A tématerület legjobb gyakorlati szakemberei oktatják a hallgatóinkat, akik megfelelő elméleti és gyakorlati tudással is ki tudják egészíteni az emberek eddig már megszerzett tematikus tudását.