SZEMÉLYISÉGZAVAROK: NÁRCISZTIKUS SZEMÉLYISÉGZAVAR

Nagy sikerű kurzusunk egy hiánypótló képzés, amely nyolc órában járja körbe a nárcisztikus személyiségzavar szerteágazó jelenségét. A nárcisztikus kifejezés a köznyelvben, napjainkban a legtöbbet használt “pszichológiai diagnózis”. Mindenkit körülvesznek nárcisztikusnak minősített karakterek, akiket a kurzus elvégzése után árnyaltabban tudunk szemlélni és az életünkben elhelyezni. 

Képzésünk előadásokon keresztül mutatja be a jelenség elméleti hátterét, valamint nagy gyakorlati szakmai tapasztalattal rendelkező  oktatóink eseteiken keresztül mutatják be a fontos ismérveket. Körüljárjuk a nárcisztikus személyiségzavar kialakulásának okait és azt, hogy honnan ered a nárcisztikus karakterré válás, valamint megismerkedünk a jelenség elméleti hátterével. 

Előadás keretében beszélünk a  nárcizmus témájának jelentőségéről, a kóros nárcizmus kialakulásáról és mibenlétéről, a nárcisztikus elhárításokról, énállapotokról és kapcsolati következményekről. Megismerhetjük a nárcisztikus személyiségzavar árnyalatait és kitérünk azokra a vonásokra, amelyek nárcisztikusak, de mégsem személyiségzavar jellemzők. A kurus előadásai keretében a sötét triáddal is megismerkedhetnek hallgatóink, ahol a nárcizmus, a machiavellizmus és a pszichopátia összefüggéseit világítja meg témában jártas előadónk. 

A képzés kiscsoportos keretek között lehetőséget ad a résztvevők ismeretanyagának testreszabására. A képzés elvégzése esetén 8 pont számolható el a pedagógustovábbképző rendszerben.

Oktatók: Dr. Bánki György, Dr. Halmai Tamás, Magi Anna.

Képzés ideje: 2020. február 15. 9.00-16.00 óra

Képzés díja: 35.000 Forint. 

Előjelentkezési kedvezmény 2020. január 30-ig: 25.000 Ft/fő.

Utolsó három hely (2020 február 13-ig befizetve): 25.000 Ft/fő.

További kérdések esetén kérem keressen minket emailen vagy telefonon!

A kedvezmények nem összevonhatóak!

dátum

2020 feb 15
Expired!

Időpont

09:00 - 16:00

Résztvételi díj

35000 Ft
Oktatóterem

helyszín

Oktatóterem
Budapest, Károly körút 3/a, 1075

Előadók

QR Code