NÁRCISZTIKUS SZEMÉLYISÉGZAVAR CSAPDÁJÁBAN- Online képzés

Nagy sikerű kurzusunk egy hiánypótló képzés, amely öt órában járja körbe a nárcisztikus személyiségzavar szerteágazó jelenségét. A nárcisztikus kifejezés a köznyelvben, napjainkban a legtöbbet használt “pszichológiai diagnózis”. Mindenkit körülvesznek nárcisztikusnak minősített karakterek, akiket a kurzus elvégzése után árnyaltabban tudunk szemlélni és az életünkben elhelyezni. 

Képzésünk előadásokon keresztül mutatja be a jelenség elméleti hátterét, valamint nagy gyakorlati szakmai tapasztalattal rendelkező  oktatóink eseteiken keresztül mutatják be a fontos ismérveket. Körüljárjuk a nárcisztikus személyiségzavar kialakulásának okait és azt, hogy honnan ered a nárcisztikus karakterré válás, valamint megismerkedünk a jelenség elméleti hátterével. 

Előadás keretében beszélünk a  nárcizmus témájának jelentőségéről, a kóros nárcizmus kialakulásáról és mibenlétéről, a nárcisztikus elhárításokról, énállapotokról és kapcsolati következményekről. Megismerhetjük a nárcisztikus személyiségzavar árnyalatait és kitérünk azokra a vonásokra, amelyek nárcisztikusak, de mégsem személyiségzavar jellemzők. A kurzus előadásai keretében a sötét triáddal is megismerkedhetnek hallgatóink, ahol a nárcizmus, a machiavellizmus és a pszichopátia összefüggéseit világítja meg témában jártas előadónk. 

A képzés kiscsoportos keretek között lehetőséget ad a résztvevők ismeretanyagának testreszabására. A képzés elvégzése esetén 8 pont számolható el a pedagógustovábbképző rendszerben.

Képzés díja: 30.000 Forint /fő.

Oktatók: Dr. Bánki György, pszichiáter és Dr. Halmai Tamás Phd, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Az első tíz regisztráló ajándék  könyvet kap ajándékba, amelyet Dr. Bánki György dedikál!

 

A regisztréciós felület alább található:

Minden hely elkelt.

dátum

2022 febr 05
Lejárt!

időpont

09:00 - 14:00

Résztvételi díj

30.000Ft

helyszín

Online oktatás
Esemény besorolása

Előadók

QR-kód