maladaptív séma

MALADAPTÍV SÉMÁKKAL VALÓ MEGKÜZDÉS AZ ELFOGADÁS ÉS ELKÖTELEZŐDÉS TERÁPIA ESZKÖZEIVEL – ONLINE KÉPZÉS

Kurzus rövid leírása:

Az előadás során egy olyan elméletet ismerhetünk meg, amely egy érthető keretbe helyezi és megmagyarázza az életünkben visszatérő negatív gondolatok, nehéz érzések, ismétlődő problémák lehetséges magyarázatát. Megismerjük, hogyan alakulnak ki az ezek hátterében gyakran meghúzódó maladaptív sémák a korai élményeink, tapasztalataink hatására, hogyan formálják a gondolkodásunkat és a viselkedésünket, és miként vezetnek minket újra és újra ugyanazokhoz a problémákhoz. Áttekintjük a sémák működését, azok legfőbb jellemzőit és fajtáit, valamint beszélünk arról, hogyan ismerhetjük fel ezeket a leggyakrabban az életünkben. Az előadás második felében megismerkedünk a pszichológiai rugalmasság fogalmával, és annak összetevőivel, melyek segítséget nyújthatnak számunkra a maladaptív sémákkal való szembenézésben és azok kezelésében. Az elméleti ismereteken túl rövid gyakorlatok, feladatok segítségével dolgozhatunk saját maladaptív sémáinkkal is, így elősegítve az elmélet hatékonyabb megértését.

Kurzus időpontja: 2023.március 10. 9.00-14.00 óra

Helyszín: Online tér (a képzés linkjét a kurzus előtti héten küldjük emailben)

Ár: br. 40.000 Ft/fő

Oktató: Dr. Szabó-Bartha Anett klinikai szakpszichológus

 

A képzés elvégzése a Felnőttképzési Akkreditációs Rendszerben rögzített és bejelentett képzés, amely a résztvevő OM-azonosítójához rendelődik automatikusan. A kurzus elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki.

A regisztráció befizetési kötelezettséget keletkeztet. A képzés díja abban az esetben igényelhető vissza, ha a kurzus a Szervező miatt nem valósul meg, egyéb esetben az ÁSZF részei az irányadóak.

A kurzus regisztrációja átruházható, ha azt a Szervezőnek jelzi a jelentkező!

 

 

A regisztrációs felület alább található:

Sold out!

dátum

2023 márc 10
Lejárt

időpont

09:00 - 14:00

helyszín

Online oktatás

Előadó

QR Code