POZITÍV PSZICHOLÓGIA A GYAKORLATBAN

A képzés célja a pozitív pszichológia szemléletének átadása gyakorlatokon keresztül. A résztvevők érzékenyítése személyes lelki erőforrásaik és a számukra örömteli tevékenységek felfedezésének témájában a pozitív pszichológia módszerén keresztül. A hétköznapi élethelyzetek kedvezőbb, konstruktívabb kezelési módszereinek megismerése.

A Pozitív pszichológia belső, lelki erőforrásaik feltérképezésében és azok tudatos használatában támogatja az embereket, melyek segítségével a hétköznapi stresszhelyzetek könnyebben kezelhetővé és általában kedvezőbb kimenetelűvé válnak, valamint tudatosabban és könnyebben tudnak a hétköznapi élet örömeire fókuszálni.

Az egy napos kurzus során a résztvevők sajátélményű önismereti feladatokon keresztül ismerik meg a pozitív pszichológia elméletét és módszertanát, melynek elemei a pedagógusi gyakorlatba is beépíthetőek és használhatóak.

Az akkreditált továbbképzés 10 pontot ér a pedagógus továbbképzési rendszerben, a résztvevők a kurzus végén tanúsítványt kapnak.

A képzés akkreditációs engedélyszáma: E-001715/2017/D041

A kurzus oktatója: Dr. Halmai Tamás – klinikai szakpszichológus, PhD., pszichoterapeuta.

Dr. Halmai pszichológus tanulmányait az ELTE-n végezte, doktori fokozatát a Pécsi Tudományegyetem Doktori Iskolájában, klinikai szakpszichológus végzettségét a SOTE – ÁOK karán szerezte, a pszichoterapeuta képzést a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képző Központban végezte. Dr. Halmai éveken át oktatott a SOTE-ÁOK-n és a Károli Pszichológia Intézetében magyar-, német- és angol nyelven.

Képzés díja: 35.000 Ft

Pedagógus és diákkedvezmény igénybevételével: 30.000 Ft

Képzés díját átutalással vagy PayPal rendszeren keresztül tudja befizetni:

Annomentál Kft.

számlaszám: 11703006-25956661, OTP Bank Zrt.

Közleménybe kérjük írja be a nevét és a kiválasztott esemény dátumát.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Jelentkezés az alábbi felületen:

dátum

2020 márc 28
Lejárt

időpont

09:00 - 16:30

Résztvételi díj

35000 Ft

helyszín

Budapest
Budapest

Szervező

Annomentál Kft.
Phone
+36305975570
Email
info@annomental.hu
Honlap
https://annomental.hu

Előadó

X
QR Code