Hogyan Ne tanuljunk otthon – élményalapú tanulási módszerek (Zárt csoport)

Fejlesztés, otthon tanulás, tanulási nehézségek és motiválatlan gyerekek menedzsmentje

-Hétköznap este 8 óra, épp elkezdenél rimánkodni a gyerkőcnek, hogy induljon fürdeni, amikor bejelenti, hogy meg kell tanulnia egy verset vagy meg kell írnia egy fogalmazást.

-Témazáró dolgozat előtt, több óra tanulás után is úgy érzed gyermeked még mindig nem tudja a tananyagot?

-Miközben gyerekeddel tanulsz feszültté válsz? Bosszús leszel? Aggódsz a teljesítménye miatt?

Akkor nem kérdés, hogy ezen a kurzuson a helyed, ahol pszichológus és fejlesztőpedagógus segítségével elsajátíthatod a tanulás tanításának módszertanát, és a saját gyerekeddel való hatékony tanulás titkait. Az egy napos kurzuson hasznos tippeket, gyakorlati tanácsokat, jó ötleteket, praktikákat és mesterfogásokat ismerhetsz meg!

A képzésben résztvevők tanúsítványt kapnak, mely a pedagógus továbbképzési rendszerben 10 pontként elszámolható. A tanúsítvány kiadásának feltétele:

-megfelelt minősítés elérése
-a résztvevő hiányzása nem haladta meg a tananyagegység óraszámának 20 százalékát
– a felnőttképzési szerződésben vállalt kötelezettségek teljesítése

A program célcsoportja: a tanulásmódszertan téma iránt érdeklődők. Elsősorban egyetemi hallgatók, pedagógusok, gyógypedagógusok, óvodapedagógusok, pszichológusok, szülők.

 

A képzési program célja, hogy a résztvevők a fejlesztőpedagógia olyan gyakorlati elemeivel ismerkedjenek meg, melyeket a diákok számára átadva a hatékony tanulást tudják elősegíteni. A program résztvevői megismerkednek olyan tanulási és tanítási

módszerekkel, melyek segítségével hatékonyabbá és könnyebbé válik a tanulás, házi feladat írás. A résztvevők ismereteket szereznek abban, hogy milyen módon tudják leginkább támogatni és motiválni a nehezen tanuló, tanulási nehézséggel küzdő gyerekeket.

 

 

dátum

2019 szept 10
Lejárt

időpont

09:30 - 17:30

Résztvételi díj

20.000 Ft
Szeged

helyszín

Szeged

Szervező

Annomentál Kft.
Phone
+36305975570
Email
info@annomental.hu
Honlap
https://annomental.hu
QR Code