személyiségzavar

BEVEZETÉS A SZEMÉLYISÉGZAVAROK DIMENZIÓIBA – ONLINE KÉPZÉS

Egy átfogó képzés, ami körüljárja a pszichés problémák egy nagy csoportját, a személyiségzavarok témáját. A hétköznapi életben bélyegként használt címke tudományos és szakmai hátterét járjuk körül ezen a kurzuson.

Oktatónk, Dr. Halmai Tamás klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, PhD., átfogó ismeretek nyújt a személyiségzavarok kialakulásának okairól, jellemzőiről és a terápiás lehetőségekről.

A képzés során kiemelten járjuk körül a borderline személyiségzavar, a nárcisztikus személyiségzavar és az antiszociális személyiségzavar/pszichopátia témáját is.

Izgalmas képzésünket ajánljuk pszichológus hallgatóknak, akik az egyetemi keretek közt oktatottnál életszerűbb és mélyebb ismereteket szeretnének szerezni a témában, éredeklődő laikusoknak és segítő foglalkozásúaknak, akik munkájuk kapcsán találkoznak a személyiségzavarok jelenségével.

Gyere el képzésünkre:

 • Ha szeretnéd tudni és érteni, hogy néznek ki a személyiségzavarok a valóságban és honnan ismerheted fel, hogy egy érintettel találkozol?
 • Ha a hétköznapi értelménél alaposabban szeretnéd ismerni a személyiségzavar kifejezés jelentését!
 • Ha szeretnéd érteni, hogy munkád vagy egyéb érintettséged kapcsán hogyan hat rád az, hogy ilyen típusú problémával élők vannak a környezetedben!
 • Ha szeretnéd megérteni, hogy milyen a világ az egyes személyiségzavarok szemüvegén át nézve, ha érteni szeretnéd, hogy látják a világot ők, hogy működnek és mik a motivációk?
 • Ha érteni szeretnéd, milyen kiváltó okok és traumák vezetnek személyiségzavarokhoz!

 

Tematika:

 1. A személyiségzavar fogalmának körüljárása, kialakulási okainak áttekintése
 2. A borderline személyiségzavar
 3. A nárcisztikus személyiségzavar
 4. Az antiszociális személyiségzava/Pszichopátia
 5. Pszichoterápiás lehetőségek és ellátórendszer, intézményrendszer
 6. Mitoszok és valóság a témával kapcsolatban

 

Képzés díja: 40.000 Forint /fő.

 

A regisztrációs felület alább található:

Sold out!

dátum

2023 márc 18
Lejárt

időpont

09:00 - 14:00

Résztvételi díj

40.000Ft

helyszín

Online oktatás

Előadó

QR Code