ÉRZELEMSZABÁLYOZÁS A GYAKROLATBAN II. Dr. Mogyorósy-Révész Zsuzsával

A nagysikerű és teltházas Érzelemszabályozás a gyakorlatban Dr. Mogyorósy-Révész Zsuzsával online képzésünk folytatása ez a workshop, mely élőben, személyes jelenléttel zajlik.

Az első alkalom során elhangzottak sajétélményű, gyakorlati kipróbálására nyújt lehetőséget korlátozott számú résztvevőnek.

A képzés során a résztvevők gyakorlatban is kipróbálnak különböző típusú érzelemregulációs feladatokat, mint a

  • stabilizációs alapgyakorlatok
  • a légzőgyakorlatok
  • a földelés.

Lehetőség nyílik saját élményt szerezni az aktivációs szint függvényében alkalmazható, érzelmi kompetenciát támogató néhány technikában, mint például az

  • önegyüttérzés gyakorlatok
  • erőforrás-gyakorlatok
  • a feszültség átalakítása képzőművészetterápiás technikák alkalmazásával.

A képzés oktatója a téma kiváló szakértője, Dr. Mogyorósy-Révész Zsuzsanna, az Érzelemszabályozás a gyakorlatban című kötet szerzője, gyakorló tanácsadó szakpszichológus, EMDR terapeuta- és szupervizor.

A képzést segítő szakmában dolgozóknak ajánljuk, akik mindennapi munkájuk során traumatizált, sérült, nehéz helyzetben lévő vagy bajban lévő emberekkel találkoznak. A sajátélményű gyakorlatok elsajátításával nem csak a személyes megküzdési eszköztár bővítése történik meg, hanem a segítő foglalkozásúak mindennapi munkavégzése során hasznos, jól alkalmazható gyakorlatokat ismernek meg a résztvevők.

A 6 órás képzés a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe bejelentett, a résztvevők OM azonosítójához kapcsolt, hivatalos képzés, mely tanúsítvány kiadásával zárul.

A képzésre az alábbi regisztrációs felület kitöltésével lehet jelentkezni. A visszaigazolt jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. A képzés díja abban az esetben visszatéríthető, ha a képzés nem valósul meg. A jelentkezés regisztrációja átruházható, melynek részleteiről egyeztessen a munkatársunkkal az info@annomental.hu email címen.

A képzés a pedagógus továbbképzési rendszerben 6 pontot érő kurzusként elszámolható.

A képzés díja: 35.000 Ft/fő

A képzés Budapesten, személyes jelenléttel tervezzük megtartani!

Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 9.

dátum

2022 máj 13
Lejárt

időpont

09:00 - 14:00
Esemény besorolása

Szervező

Annomentál Kft.
Phone
+36305975570
Email
info@annomental.hu
Honlap
https://annomental.hu

Előadó

QR Code