ÉLMÉNYPEDAGÓGIÁVAL AZ ÖSSZETARTÓ KÖZÖSSÉGEKÉRT – zárt csoport

A 20 órás képzés izgalmasan kombinálja az elméletet a gyakorlattal, a mérleg persze ezúttal is a gyakorlat javára billen! Ismerkedj meg az élmény pedagógia világával!  A képzést tanácsadó szakpszichológusok és terapeuták vezetik, akik napi munkájuk során hátrányos helyzetű, sajátos nevelési igényű gyerekeket is fejlesztenek az élménypedagógián keresztül.

Ezen a kurzuson olyan izgalmas és a hétköznapi életbe illeszthető módszerekkel, gyakorlatokkal, feladatokkal ismerkedhetsz meg, amelyek az élménypedagógia eszköztárát hívják segítségül. A közös játék, közös élmények hozzájárulnak a gyerekközösségekben a kapcsolatok javulásához. A 20 órás 20 kreditpontot érő továbbképzésünkön olyan hasznos ismeretekkel gyarapodsz majd, amelyek segítségével az osztályközösség jó irányba változik, a csoportkohézió erősödik.

Az izgalmas gyakorlati blokk mellett a képzés elméleti részében a csoportdinamikáról is tanulhatsz, valamint arról, hogy a sajátos igényekkel bíró gyerekekből hogyan lehet egy támogató, biztonságot nyújtó közösséget szervezni.

A képzés engedélyszáma: E-001715/2017/D038

dátum

2019 nov 18
Lejárt

időpont

10:00 - 18:00

Résztvételi díj

45.000 Ft

Megjegyzések

Új esemény!

helyszín

Budapest
Budapest

Szervező

Annomentál Kft.
Phone
+36305975570
Email
info@annomental.hu
Honlap
https://annomental.hu
X
QR Code