BEVEZETÉS A KRIMINÁLPSZICHOLÓGIÁBA

“Meddig élhet az ember a bűn közelében anélkül, hogy a részesévé válna?” (Tullio Avoledo)

Utazz végig az emberi lélek sötét oldalán a pszichológia és kriminológia tudományának segítségével! A kurzus oktatói szakpszichológusok és kriminológusok, akik napi munkájuk során élőben is találkoznak az oktatásban felmerülő kérdésekkel.

A felnőttképzési hatóság által kiadott képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001715/2017/D011. A pedagógus 120 kreditpontos rendszerben 10 pont számolható el.

A képzési program célja, hogy a résztvevők megismerjék a kriminálpszichológia elméleteit, kutatásait. Ismerjék meg azokat a magyarázatokat, amelyek meghúzódnak ez egyes elkövetett cselekmények mögött. Képesek lesznek az olyan elemzési pontokat megragadni, amelyek korábban nem kerültek a felszínre.

A program célcsoportja: a kriminálpszichológia téma iránt érdeklődők. Elsősorban egyetemi hallgatók,jogászok, ügyészek, pedagógusok, gyógypedagógusok, óvodapedagógusok, pszichológusok. Előképzettséget nem igényel a résztvevők részéről!

A programba való bekapcsolódás feltételei:
Részvételi díj befizetése
Megengedett hiányzás: 20 %

Képzési idő: 10 óra (10×45 perc) – 1 nap

Képzési forma: csoportos (maximum 15 fő)

Képzés díja: 30.000 Ft/ fő
Diákkedvezményes képzési díj (nappali, levelező és esti tagozatosoknak): 24.000 Ft/fő
Pedagógus kedvezményes díj: 27.000 Ft/fő
GYES-en lévőknak: 27.000 Ft/fő.
Gyermekvédelmi területen dolgozók számára is elérhető a pedagógus kedvezményes díj: 27.000 Ft/fő

A bűnözés és erőszak az ősidőktől része társadalmunk mindennapjainak. Ha szerencsések vagyunk, és nem voltunk személyesen érintve bűncselekmény által, a hírekből óhatatlanul is értesülünk azokról. Eseményünk azt a célt szolgálja, hogy az érdeklődők megismerhessék a bűn valódi arcát és ne felkészületlenül szembesüljenek ezekkel az eseményekkel. A 10 órás előadássorozat célja, hogy a résztvevők megismerjék a kriminálpszichológia elméleteit, kutatásait és azokat a magyarázatokat, amelyek az egyes elkövetett bűncselekmények mögött húzódnak. Képesek lesznek olyan elemzési pontokat megragadni, amelyek korábban nem kerültek a felszínre és jobban megérteni a bűnözés mechanizmusait.

További kérdések esetén kérem keressenek minket emailben (info@annomental.hu) vagy telefonon (0630 597 55 70).

dátum

2019 nov 22
Lejárt

időpont

09:30 - 17:30

Résztvételi díj

30.000 Ft

helyszín

Budapest
Budapest
Esemény besorolása

Szervező

Annomentál Kft.
Phone
+36305975570
Email
info@annomental.hu
Honlap
https://annomental.hu
X
QR Code